Arv - Ujævn fedtcellefordeling og fedtsugning!

Topmave, ridebukselår, hamsterkindposer, dansehåndtag og kalkunhals! De deller, der ikke er til at komme af med, har mange navne.

Ujævnt fedtlag

Nogle mennesker kan tabe sig, men alligevel bliver der en delle tilbage, som ikke forsvinder. Andre har deres normalvægt, men deres fedtlag er ujævnt fordelt, mange er f.eks. tynde på overkroppen, men har tykke lår.

Arv

Vores fedtfordeling på kroppen er arvelig, derfor kan man ikke ved slankekur, motion, opstrammende øvelser, elektriske behandlinger osv. ændre på fordelingen af fedtcellerne i kroppen.

Fedtcellefordeling

Antallet og fordelingen af fedtcellerne (fedtet hober sig op inde i fedtcellerne) ændrer sig ikke efter puberteten. Hvis en person har sin idealvægt, men alligevel har en uønsket delle, er det ofte, fordi der er for mange fedtceller dette bestemte sted, (f.eks. kan der være flere fedtceller på maven i forhold til resten af kroppen).

Efter fedtsugning

Ved en fedtsugning fjernes fedtceller samt overflødigt fedt. Fedtcellerne komme ikke igen, og derfor får man aldrig mere den gamle facon. Holder man sin vægt efter en fedtsugning, vil man også bevare den nye figur. Hvis man senere øger sin vægt, vil fedtet sætte sig mere jævnt fordelt på kroppen.

Fedtsugning er en effektiv måde at ændre på kropsfaconen, men det er ingen erstatning for en slankekur!

Vi har prøvet på at give svar på så mange spørgsmål som muligt. Har du alligevel et spørgsmål angående operation, så mail på info@danclinic.dk