Vi bliver "lange" i ansigtet

Vi bliver alle udsat for påvirkningen af jordens tyngdekræft, og jo længere vi lever desto mere ses det!

Vi bliver "lange" i ansigtet jo ældre vi bliver. Ørerne og næsen bliver længere. De fyldige kinder falder ned og bliver til "hamsterkinder"

Panden bliver også længere, og herved falder vores øjenbryn ned. Det er sjældent patienterne selv ser "problemet" i første omgang, de kommer ofte og ønsker øjenlåget opereret!

Men hvis det er øjenbrynene, der er faldet ned, er det vigtigt, det er her man sætter ind for at rette op på skaden. Hvis man tror, man kan rette på fejlen ved at fjerne noget hud på øverste øjenlåg, bliver man skuffet, for i løbet af ganske få måneder, ser man igen ud som inden operationen.

Jeg har flere gange mødt patienter, så af den ene eller anden grund har valgt at få fjernet overskydende hud fra de øverste øjenlåg, og hvor øjenbrynene så et halvt år efter er faldet længere ned, så resultatet af øjenlågsoperationen nærmest har været "spildt".

Øjenbrynene sidder lidt lavere på mænd end på kvinder. På mænd ser det mest naturligt ud, hvis øjenbrynene sidder ud for, og ikke hænger nedenunder øjenhulens knoglekant. De fleste kvinder foretrækker deres øjenbryn sidder 1/2 til 1 cm over øjenhulens knoglekant.
Jeg håber, du finder de informationer om pandeløft du søger!