Konsultationen på Dan Clinic!


Din mulighed for at fortage et kvalificeret valg

Konsultationen er meget vigtig, både for dig og for mig. Den er vigtig for dig, fordi du ved en konsultation får at vide, hvilke muligheder du har ved en operation på Dan Clinic, og den er vigtig for mig, fordi den giver mig mulighed for at finde ud af, hvad du forventer dig af en brystoperation.

Du ser en DVD om brystoperation

Inden konsultationen beder vi dig om at se en video hjemme, der fortæller hvordan en brystoperation foregår på Dan Clinic, samt hvilke fordele og ulemper der er i forbindelse med og efter en brystforstørrede operation. Ved konsultationen kommer du ind til læge Jan Sæther, som udfører samtlige brystoperationer på Dan Clinic. Dit bryst bliver undersøgt og vurderet, og Jan Sæther vejleder dig i hvilken operationstype og hvilket implantat, der passer bedst til dig. Du får mulighed for at stille spørgsmål angående din brystforstørrende operation, og I diskuterer hvilket implantat du ønsker. Til sidst tager I beslutning om, hvilken størrelse implantat du ønsker.

Skriftligt materiale med hjem

Du får en bog med hjem, som detaljeret fortæller om Dan Clinic brystoperationer, og dagen efter får du tilsendt et brev, som beskriver, hvad du og Jan Sæther har aftalt mht. operationstype, implantat type samt implantatstørrelse og prisen for operationen.

Et uforpligtende møde

En konsultation er helt uforpligtende, og du binder dig ikke på nogen måde til en efterfølgende operation.