Brystforstørrende operation - gennem ar i armhulen!


At få foretaget en brystforstørrende operation, er for mange kvinder en kæmpe beslutning, og mange overvejelser går forud!

De fleste kvinder er kede af, hvis andre efter operationen kan se, at de har fået indlagt brystimplantater.

Intet ar på brystet!

På Dan Clinic har vi specialiseret os i at operere brystimplantaterne ind gennem et lille snit i det område af armhulen, hvor der vokser hår. Vi har været alene på det danske marked i mere end 15 år med denne operationsmetode (25 % af de amerikanske kvinder bliver opereret gennem armhulen), men det sidste årstid er enkelte andre klinikker også begyndt at tilbyde denne for patienten fordelagtige operation.

Operation med kikkert

De fleste kvinder foretrækker arret i armhulen, da det ses mindst. Operationen gennemføres som kikkertoperation, derfor kan operationen udføres med stor præcision, på trods af kun et lille ar (3 cm) i armhulen.

Hvad der dog bliver sagt!

De fleste danske klinikker har endnu ikke nogen erfaring med brystoperation via armhulen, og det sker at patienter har fået forket information, når de har spurgt uerfarne til råds om operationen. Det er f.eks. blevet fortalt, at der er større risiko for betændelse ved armhuleoperationen. Det er helt forkert! Betændelse ses i det hele taget sjældent ved brystforstørrende operationer, og ses hyppigst ved operation gennem brystvorten!
Det er også blevet nævnt, at der er større risiko for blødning under operationen, men det må være sagt på grund af ukendskab til armhuleoperationen, for det er et faktum, at det bløder utrolig lidt sammenlignet med operation gennem brystvorten eller under brystet. Endelig er det blevet anført, at det er svært at få placeret implantatet korrekt gennem armhulen, men det er naturligvis et spørgsmål om øvelse, og det er klart, at hvis man som kirurg ikke har prøvet at operere gennem armhulen før, så kræver det en optræningsperiode! (Ingen danske læger har lært at operere implantater ind gennem armhulen under deres uddannelse, operationen udføres ikke på de danske sygehuse!)

Overnatning på klinikken

Alle Dan Clinic patienter bliver opereret i fuld bedøvelse. Man overnatter på klinikken en nat, og skal regne med ca. en uges rekreation efter operationen.